Isoleer uw bedrijfspand met 3M raamfolie

Heeft u moeite om uw bedrijfspand in de winter warm te houden? Ook al is uw pand voldoende geïsoleerd, er kunnen externe factoren zijn die ervoor zorgen dat opwarmen lastig gaat of uitermate veel energie kost. Dit kan ook in zomer, als u misschien te maken heeft met een gebouw dat nauwelijks koel te krijgen is. Dit zijn zeer onprettige situaties voor het personeel dat hier aan het werk is en dit beïnvloed de werksfeer en productiviteit. Met 3M raamfolie is het mogelijk om de isolatiewaarde van uw gebouw te verhogen en voor een prettige werksituatie voor uw personeel te zorgen.

Het voordeel van 3M folie op het raam

Het merk 3M is wereldwijd een zeer gerenommeerd merk als het om raamfolie gaat. Over de kwaliteit van de folie hoeft u dan ook niet te twijfelen en dat blijkt wel uit de voordelen waarvan u profiteert met 3M folie op het raam. Wanneer u uw isolatieproblemen wilt aanpakken, dan kost dit doorgaans veel geld en vooral ook erg veel werk. Er gaat een heuse verbouwing aan vooraf om isolatie aan te brengen. Dit ontwijkt u door 3M folie op het raam aan te laten brengen. Het is een snelle en veel goedkopere manier om uw gebouw te isoleren. Daarnaast levert het folie ook een enorme energiebesparing op, u hoeft in de winter niet meer overdreven veel te stoken of in de zomer de airco op volle toeren te laten draaien.

Laat Building Wrap ook bij u 3M folie op de ramen aanbrengen

Het upgraden van gebouwen, dat is het doel wat Building Wrap al 25 jaar voor ogen heeft. Niet alleen upgraden om uw gebouw te verfraaien, maar ook om uw gebouw beter te isoleren. En dit allemaal zonder grote verbouwingen en renovaties, maar met folie. Met 3M folie op de ramen, zorgen wij voor het oplossen van diverse problemen. Of u uw gebouw niet voldoende warm krijgt, u heeft teveel last van de zon of als u het uiterlijk van uw gebouw wilt wijzigen, het is allemaal mogelijk met folie. Bent u ook benieuwd wat folie voor uw pand kan doen? Neemt u dan eens contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Een aantal voorbeelden