Creëer meer comfort met raamfolie voor uw zorginstelling

Er zijn diverse soorten zorginstellingen te onderscheiden. Dit kan een groot ziekenhuis zijn, een verpleegtehuis, maar ook een tandarts of huisarts is een zorginstelling. Privacy staat in zorginstellingen altijd hoog in het vaandel en is absoluut noodzakelijk. Patiënten die worden behandeld hebben er in geen enkel geval belang bij dat onbekenden meekijken bij hun behandeling. Daarom speelt raamfolie in een zorginstelling een belangrijke rol. Het design van sommige zorginstellingen kan ervoor zorgen dat er veel raampartijen aanwezig zijn. Hierdoor profiteert u wel van veel daglicht, maar is er tevens een probleem met de privacy. Breng daarom raamfolie voor uw zorginstelling aan. U blijft profiteren van voldoende daglicht, maar de privacy van patiënten en personeel is gewaarborgd.

Meer voordelen met raamfolie voor zorginstellingen

Meestal zal voor raamfolie voor zorginstellingen gekozen worden om het privacyaspect. Maar tegelijkertijd profiteert u ook van meer voordelen met raamfolie. Dit is ook afhankelijk van welk soort folie u kiest. In bijvoorbeeld verpleegtehuizen en ziekenhuizen, heerst meestal een hoge temperatuur. Op zomers dagen kan de temperatuur behoorlijk hoog oplopen en dit zal als zeer onprettig ervaren worden door bedlegerige patiënten. Juist dan kan zonwerend raamfolie een uitkomst bieden. De zorginstelling blijft koel en dit is voor zowel patiënten als personeel aangenaam. Daarnaast is raamfolie een uitstekend middel om bijvoorbeeld kinderafdelingen in een zorginstelling op te vrolijken met leuke designs.

Raamfolie voor zorginstellingen professioneel aan laten brengen

Building Wrap is al 25 jaar ervaren in het aanbrengen van diverse soorten raamfolies. Ook met raamfolie voor zorginstellingen hebben wij ruime ervaring. Onze monteurs zijn hiervoor opgeleid en zullen raamfolie voor uw zorginstelling professioneel en zonder overlast voor patiënten en personeel aanbrengen. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden van raamfolie voor uw zorginstelling zijn? Neem dan eens contact met ons op en wij zullen u uitgebreid voorlichten.

Een aantal voorbeelden