Veiligheid voor alles, met veiligheidsfolie in uw kantoor

Heeft u een kantoorgebouw waar veel glas in is verwerkt? Dan lopen uw medewerkers en bezoekers altijd een extra risico. Een ongelukje kan snel gebeuren en daarbij kan glas breken. Maar glas kan ook breken door externe oorzaken. Een fraai design kantoor waarin bijvoorbeeld glas in hoge gevels of op het dak is verwerkt, kunnen beschadigd raken bij hevige regen- of hagelbuien of wind. Als werkgever bent u wel verplicht om de veiligheid van uw medewerkers op de werkplek te garanderen. Als u het risico op brekend glas zoveel mogelijk wilt voorkomen, dan is het gebruik van veiligheidsfolie in uw kantoor vanzelfsprekend.

Waarvoor dient veiligheidsfolie voor kantoren?

Veiligheidsfolie is een extra stevige folie, die over uw ramen of glasplaten worden aangebracht. Hiermee wordt voorkomen dat mocht het glas onverhoopt toch eens breken, het niet in scherpe scherven breekt en verwondingen kan aanbrengen. Het glas kan een beschadiging oplopen, maar veiligheidsfolie zorgt ervoor dat de scherven bij elkaar worden gehouden. Tevens zorgt de folie voor een extra sterke laag op het glas. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld voor inbrekers en vandalen lastig om het glas door te slaan. Ook het risico op ongelukken waarbij het glas breekt, is een stuk lager. Als iemand tegen een met veiligheidsfolie beplakte glasplaat valt, is er nog maar een minimale kans dat het glas breekt. Kortom u heeft alle reden om veiligheidsfolie voor kantoren te plaatsen, om volledig onzichtbaar de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te waarborgen.

Laat uw veiligheidsfolie van kantoor door Building Wrap aanbrengen

Uiteraard is het belangrijk dat veiligheidsfolie van kantoor professioneel wordt aangebracht. Alleen zo kunt u optimale veiligheid garanderen. Schakel daarom Building Wrap in om uw veiligheidsfolie aan te laten brengen. Ook al heeft u glaspanelen op lastige of hoge plaatsen, wij hebben overal een oplossing voor en zijn hier ook op getraind. U kunt bij ons terecht voor kleine glasoppervlakten, maar ook als u grote oppervlakten wilt laten voorzien van folie. Wij garanderen een hoge kwaliteit van onze werkzaamheden en uiteraard een veilig kantoor voor u.

Een aantal voorbeelden