Zonwerende raamfolie – Markthal Rotterdam

Bij de Markthal in Rotterdam werd de zonwerende raamfolie 3M Prestige 70 Interior aangebracht op de ramen. Op zonnige dagen kwam er te veel warmte binnen waardoor de temperatuur binnen enorm hoog opliep. Hierdoor werd het onaangenaam warm voor zowel de bewoners als de bezoekers van de Markthal.

Er is hier gekozen voor de 3M Prestige 70 Interior, omdat deze innovatieve zon- en warmtewerende raamfolie geen metaaldeeltjes meer bevat en daardoor niet meer gevoelig is voor corrosie. Dit maakt de 3M Prestige de meest duurzame zonwerende raamfolie die nu op de markt is, met een levensverwachting van 20 jaar. 3M geeft dan ook niet voor niets 10 jaar uitgebreide garantie op dit product. Bijkomend voordeel is dat deze folie een 99,9 % UV-block heeft, waardoor meubels en interieur niet meer verkleuren. Doordat de folie geen metaaldeeltjes bevat wordt ook het WiFi en GSM bereik niet verstoord.

De 3M Prestige zonwerende raamfolie is met behulp van een hoogwerker aan de binnenzijde op de ramen aangebracht door 3M en VCA gecertificeerde monteurs.