Werk in privacy met 3M blindeerfolie

Staat uw bedrijfspand aan de openbare weg en heeft u ook nog eens veel glas in het gebouw? Dit kan soms hinderlijk zijn voor de medewerkers die aan het werk zijn. Zij kunnen zich in hun privacy aangetast voelen. Het helemaal afsluiten van de ramen is meestal geen optie, omdat medewerkers wel natuurlijk daglicht nodig hebben. Sterker nog, natuurlijk daglicht is het meest gezonde licht om in te werken. Een oplossing hiervoor is dichter bij dan u denkt. U kunt uw ramen bedekken met 3M blindeerfolie. De privacy van uw medewerkers is hiermee optimaal gewaarborgd, alsmede het daglicht waar zij gewoon van kunnen blijven profiteren.

Functionele en decoratieve blindeerfolie van 3M

Blindeerfolie van 3M is verkrijgbaar in talloze soorten en kan desnoods op maat worden samengesteld. Het zou misschien voldoende kunnen zijn om maar een gedeelte van de ruiten met blineerfolie te bedekken, maar u wilt natuurlijk wel dat uw pand representatief blijft. Hierover hoeft u zich met de blindeerfolie van 3M geen zorgen te maken. De folie is beschikbaar in allerlei motieven en u kunt ook uw logo of bedrijfsnaam uit het folie laten snijden. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. De folie beschermt uw privacy en de folie krijgt tevens een decoratieve functie. Hiermee verbetert u zelfs de gehele uitstraling van uw pand en zonder dat hier hoge kosten of grote werkzaamheden mee gemoeid zijn.

Uw 3M blindeerfolie voor het raam van Building Wrap

Wilt u 3M blindeerfolie voor het raam van uw gebouw? Neemt u dan eens contact op met Building Wrap. Wij zijn specialisten in het aanbrengen van blindeerfolie en ook voor andere soorten folie kunt u bij ons terecht. Met ruim 25 jaar ervaring, weten wij wat voor positieve invloed blindeerfolie kan hebben voor uitstraling van uw pand, maar zeker ook voor uw medewerkers. In privacy én in daglicht kunnen werken is zeer belangrijk en dit kunnen wij voor u waarmaken.

Een aantal voorbeelden