Gevelfolie

Gevelpanelen, zoals aluminium of Trespa, kunnen door weersinvloeden verweerd raken. Soms zijn de kleuren ook gedateerd. In plaats van schilderen bieden wij een innovatie oplossing in de vorm van het beplakken van de panelen met een duurzame gevelfolie.

Het monteren van de folie gebeurt op locatie op de bestaande panelen en is dus een snelle en circulaire manier om uw gevel een ander uiterlijk of kleur te geven. Deze methode wordt ook toegepast op aluminium en kunststof kozijnen.

Gevelpanelen upgraden

Dankzij prachtige, duurzame Facade folies kunnen we gevelpanelen, kozijnen en deuren weer als nieuw maken.

Wrappen met duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen. Bovendien vervaagt de kleur niet in het zonlicht waardoor een garantie van 10-15 jaar op kleurechtheid en hechting gegeven wordt. Ook is nauwelijks onderhoud nodig.

Een circulaire oplossing waarbij niets wordt weggegooid .

Gevelfolie

Gevels restylen

Gevels zorgen voor de uitstraling van uw gebouw. Een moderne en frisse uitstraling geeft een energieke indruk van het bedrijf dat er is gevestigd. Een saaie grijze gedateerde- en misschien zelfs verweerde gevel geeft daarentegen al meteen een negatief beeld.

Naast folie met een rustige uitstraling kunt u er ook voor kiezen om uw gebouw een expressieve look te geven. Fris, eigentijds en opvallend elegant.

Bekijk het voorbeeldfilmpje  >

Is uw gebouw ook toe aan een nieuwe look ?

Met gevelfolie kunt u een gebouw ook een totaal andere uitstraling geven. Door het een andere kleur of de look van een ander materiaal te geven, kan een gebouw een compleet andere stijl krijgen. En u bent er meteen weer voor 15 jaar vanaf !

Neem bijvoorbeeld een houtprint. Deze folie is bijna niet van echt hout te onderscheiden, maar een stuk makkelijker aan te brengen en veel goedkoper. Daarnaast vereist het, in tegenstelling tot echt hout, geen onderhoud en het vergrijst niet vanwege de vuilafstotende toplaag met UV-block.

Dit is maar één van de vele mogelijkheden waar we u graag over adviseren.

Voor

Na

Een aantal voorbeelden