Decoratieve folie

Upgrade een gebouw door deze van binnen of buiten te beplakken met decoratieve folie. Dat kan een logo of tekst op een ruit zijn, of een enorm patroon of een print die een heel gebouw omvat.

Decoratie of reclame

Geef uw gebouw of ruimte een onderscheidend en uniek karakter met onze uitgebreide selectie decoratieve folies. Transformeer uw omgeving met prachtige en opvallende prints, of laat uw creativiteit de vrije loop met aangepaste belettering die direct op ramen kan worden aangebracht. Onze decoratieve folie biedt eindeloze mogelijkheden om uw gebouw een geheel nieuwe uitstraling te geven, of het nu gaat om het creëren van een eigentijds kunstwerk op glazen wanden of het omtoveren van uw gevel tot een opvallend reclamebord.

Deze veelzijdige folies zijn niet alleen een visueel genot, maar bieden ook praktische voordelen. Ze kunnen dienen als zonwerende oplossingen, waardoor de binnentemperatuur wordt gereguleerd en de behoefte aan overmatig gebruik van airconditioning wordt verminderd. Bovendien fungeren ze als privacybescherming, waardoor uw binnenruimtes worden afgeschermd van nieuwsgierige blikken zonder natuurlijk licht te beperken.

Onze deskundige teams staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de perfecte folie-opties die aansluiten bij uw esthetische voorkeuren en functionele behoeften. Of u nu een vleugje elegantie wilt toevoegen aan uw kantoorruimte, een uniek tintje aan uw winkel wilt geven of gewoon de mogelijkheden van uw gebouw volledig wilt benutten, decoratieve folie van Building Wrap opent de deur naar een wereld van creatieve mogelijkheden.

Interieurfolie building wrap

Tijdelijk of permanent

Wilt u een tijdelijke actie benadrukken of voor een permanente restyling gaan? Wij kiezen de folie die er het beste bij past.

Binnen of buiten

Voor elke plek is er een ideale folie. Of het nu gaat om een muur binnen in uw gebouw, of om de gevel aan de buitenkant, wij kunnen het beplakken.

Klein of groot

Gaat u voor een subtiel logo bij de ingang of voor een megavisual die het volledige gebouw omvat?

One way vision

Met One way Vision, ook wel bekend als gaatjesfolie, wordt één kant van een raam bedrukt met een full-color ontwerp, terwijl men door de andere kant van het raam nog steeds naar buiten kan kijken.

Een aantal voorbeelden