Interieur folie

Met onze folies kunnen we elk aspect van uw interieur renoveren en restylen. Zo sluit uw interieur aan bij de gewenste merkbeleving, boodschap of sfeer.

Eindeloze opties

Bijna alle elementen van een interieur kunnen worden voorzien van foliebekleding. Hierbij kunt u denken aan een breed scala aan items, zoals meubilair (bureaus, balies, kasten, tafels), wanden, deuren, plafonds, liften, keukens, vensterbanken, vloeren en nog tal van andere oppervlakken. Heeft u wellicht nog specifieke ideeën in gedachten? We zijn enthousiast om samen met u na te denken over de diverse mogelijkheden en uw visie te verwezenlijken

Interieurfolie building wrap

Eindeloze looks

Met interieurfolie heeft u een uitgebreid palet aan opties tot uw beschikking, variërend van een brede waaier aan kleuren tot de mogelijkheid om diverse structuren en patronen te creëren. Denk aan authentieke texturen zoals hout, metaal, steen, zand, zijde, stof, carbon, leer, marmer, suède, stucwerk, beton en zelfs luxueus bladgoud. U kunt tevens uw creatieve visie tot leven brengen door een ontwerp te selecteren en dit te laten afdrukken op de folie. De grenzen zijn praktisch onbeperkt. Daarnaast bieden we ook functionele folies aan die de ruimte naar wens kunnen transformeren. Denk hierbij aan folies die een muur omtoveren tot een handig whiteboard of aan antibacteriële folies, speciaal ontworpen voor sectoren zoals de zorg en wetenschap. Kortom, met interieurfolie zijn de mogelijkheden bijna eindeloos en kunnen we uw visie tot in de kleinste details realiseren.

Tijdelijk of permanent

U kunt folie kiezen die geschikt is voor een tijdelijke actie of een permanente toepassing.

Montage zonder overlast

De folie wordt snel, geluidloos en zonder bouwstof of vuil op locatie aangebracht, op vrijwel elke ondergrond.

Goedkoper dan iets nieuws

Waarom uw budget opmaken aan een duur nieuw interieur, terwijl u met folie hetzelfde effect kunt creëren voor een voordelige prijs? Interieurfolie is namelijk uitzonderlijk sterk, weerbestendig en slijtvast.

Een aantal voorbeelden