Een nieuw look voor uw gebouw met gevelfolie

Is de gevel van uw gebouw aangetast door regen, wind en uv-stralen? De uitstraling van uw pand kan hier dusdanig door aangetast worden, dat zelfs de waarde van uw pand zal dalen. Als onderneming heeft u juist behoefte aan een mooi bedrijfspand, want uw pand is uw visitekaartje. Uw naam en geloofwaardigheid staat op het spel als u lelijke gevels niet aanpakt. Er zijn hier diverse opties voor, waarbij een volledig nieuwe gevel aanbrengen het meest ingrijpend is. Maar dit is een behoorlijke klus die veel overlast kan veroorzaken en bovendien zeer kostbaar is. Dit kan veel goedkoper en gemakkelijker, namelijk door gevelfolie aan te brengen.

Met 3M gevelfolie uw gevel in de stijl die u wenst

Hoe moet uw gevel eruit komen te zien? Met 3M gevelfolie is vrijwel alles mogelijk. U kunt met gevelfolie uw gevels een volledig nieuwe kleur geven, maar u kunt ook een nieuw materiaal ‘nabootsen’. Populair is bijvoorbeeld 3M gevelfolie met een houtprint. De print is dusdanig natuurgetrouw nagemaakt, dat de folie nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Het lijkt alsof u een houten gevel heeft, maar u heeft geen last van de negatieve kanten van hout, zoals het regelmatig onderhouden en verkleuring door uv-licht. Met gevelfolie stelt uzelf het uiterlijk van uw gebouw samen, tegen aanzienlijk lagere kosten dan het plaatsen van nieuwe gevelplaten.

Gevelfolie is duurzaam als u het door Building Wrap laat aanbrengen

Het aanbrengen van gevelfolie is weliswaar veel minder ingrijpend dan het aanbrengen van volledig nieuwe gevelbekleding, het vergt nog steeds de nodige expertise. Laat voor een goed resultaat, gevelfolie aanbrengen door de experts van Building Wrap, alleen dan is gevelfolie duurzaam. Wij weten hoe gevelfolie het beste aangebracht kan worden en hoe dit het uiterlijk van uw gebouw kan beïnvloeden. Bij ons kunt u terecht voor iedere soort gevelfolie die u maar wenst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van gevelfolie voor uw gebouw? Informeer bij ons dan eens naar de mogelijkheden.

Een aantal voorbeelden