Met gevelfolie aan uw kantoor een nieuw uiterlijk

Kantoorpanden zijn er in diverse afmetingen en stijlen. Het ene kantoor kan er spectaculair uitzien door een gewaagd design, terwijl een ander kantoor eruit ziet als een vervallen gebouw in een achterstandsbuurt. En natuurlijk zijn er nog veel kantoren die hier tussen invallen en ronduit saai zijn om te zien en weinig inspireren. Heeft u ook het probleem dat u misschien wel in een goed kantoor zit die aan alle wensen voldoet, maar aan het uiterlijk mag wel iets gebeuren? U zult dan ongetwijfeld al uitgezocht hebben dat het vervangen van kozijnen of het aanbrengen van gevelbekleding een behoorlijk dure investering is. Maar het kan ook goedkoper en wel met gevelfolie aan uw kantoor.

Wat kunt u bereiken met gevelfolie voor kantoren?

Verbouwingen en renovaties voert u meestal uit om het leef- en werkklimaat te verbeteren, waarbij vooral praktische toepassingen worden gecreëerd. Dit geldt meestal niet met een renovatie, enkel om het uiterlijk van uw kantoor te verbeteren. Het uiterlijk heeft dan een verbetering ondergaan, maar praktisch heeft niemand hier iets aan. Voorkom dat u veel geld moet uitgeven om de uitstraling van uw kantoor te verbeteren en gebruik gevelfolie voor kantoren. De gevelplaten aan uw kantoor worden dan overgeplakt met een folie van uw keuze. Dit kan een folie in een mooie kleur zijn, de kleur van uw huisstijl of uitgevoerd als een materiaalsoort. De keuze is aan u en u weet zeker dat uw kantoor er weer fris en als nieuw uitziet.

Laat kantoor gevelfolie door Building Wrap aanbrengen

Lijkt het u ook wel wat om relatief goedkoop uw kantoor te restylen? Laat uw kantoor gevelfolie dan door Building Wrap aanbrengen. Heeft u een groot oppervlakte aan gevelplaten of juist op zeer grote hoogte? Voor ons is geen project te moeilijk. Wij zorgen dat uw gevel de aankleding krijgt die u wenst en daarbij zonder dat u en uw medewerkers hier hinder van ondervinden. Neemt u gerust contact met ons op om te zien hoe u uw kantoor kunt restylen door middel van gevelfolie.

Een aantal voorbeelden