Isolerende raamfolie

Heeft u ook nog enkelglas of oud dubbelglas ? Dan zorgt dat voor het meeste warmteverlies.

Tijd om de ramen te isoleren !  Meteen de hoge stookkosten terug brengen en eindelijk van die kou bij het raam af. Isolerende raamfolie is hiervoor een eenvoudige maar zeer doeltreffende oplossing.

Isolerende raamfolie wordt het meest toegepast bij renovatieprojecten en historische panden.

Monumentale panden isoleren

.De meeste historische panden hebben enkelglas en verliezen daardoor veel warmte. Ook zorgt de koudeval voor tocht bij het raam en over de vloer.

Dubbelglas is veelal geen optie omdat constructieve aanpassingen hier niet toegestaan zijn. Een alternatief is dan een voorzetraam. Daarbij worden klapramen en schuimramen echter vaak onbereikbaar en is ventilatie niet meer mogelijk.

De isolerende raamfolie biedt hier dan de mooiste en meest effectieve oplossing.

Energie besparend

Met isolerende raamfolie krijgen ramen met enkelglas dezelfde isolatiewaarde als ramen met dubbel glas, en dubbel glas als ramen van triple glas.
Wie wil er nou geen energie besparen door het aanbrengen van een onzichtbare folie op de ramen?

Kosten besparend

Minder energie verbruiken betekent voor u ook minder energiekosten.  Goed voor het milieu, én voor uw portemonnee dus !
Isolerende raamfolie is ook financieel minder ingrijpend dan vervanging van beglazing. Daarom worden steeds meer gebouwenbeheerders fan van isolerende folies.

Onzichtbaar efficiënter

Doordat de folie vrijwel onzichtbaar is, verandert het uiterlijk van het gebouw niet. Het behoudt zijn huidige stijl en materialen, maar is ongemerkt een stuk efficiënter geworden. Ideaal voor historische- en monumentale panden.
Daarbij komt dat de folie erg veel daglicht naar binnen toelaat.

Beter energielabel

Kantoorpanden moeten vóór 2023 naar Energielabel C. Isolerende raamfolie kan hieraan bijdragen. Sommige gebouwen kunnen al upgraden met enkel isolerende raamfolie.

Uv blokkerend

Isolerende raamfolie blokkeert ook 99,9 % van de Uv-straling.
Dat vermindert de kans op huidaandoeningen en vertraagt het verkleuren van uw meubels en interieur enorm.
Perfect voor etalages en showrooms maar ook voor musea.

Comfortabel

Doordat het gebouw in de winter warmer, en in de zomer koeler blijft, creëert u ook het hele jaar door meer comfort binnen het gebouw.
Verhoogt het comfort tijdens de koude wintermaanden en voorkomt koudeval bij het raam.  Geen koude nek of koude voeten meer  door deze kille luchtstroom.

Laat de kou niet binnen komen