Een volledig restyling van uw gebouw met kozijnfolie

De kozijnen van uw ramen en deuren leveren een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw gebouw. Maar toch zullen na jarenlang gebruik uw kozijnen er minder mooi uit gaan zien. Hierdoor zal ook de uitstraling van uw pand minder worden. Het vervangen van alle kozijnen kan een optie zijn, maar het zal u niet verbazen dat dit een behoorlijke investering is. Als u toch uw kozijnen wilt laten opknappen, denk dan eens aan kozijnfolie. Niet alleen uw kozijnen knappen ervan op, het is mogelijk om met kozijnfolie uw gehele pand te restylen. Zonder dat u hoeft te renoveren, zal u pand een complete gedaantewisseling ondergaan.

Folie op het kozijn beschermd uw kozijnen

Ook als u nog mooie kozijnen heeft, is het mogelijk om folie op het kozijn aan te laten brengen. Als u de kleur van uw kozijnen niet mooi vindt, maar uw kozijnen zijn kwalitatief nog goed, dan is het jammer om ze volledig te vervangen. Folie op het kozijn laten aanbrengen is dan een geldbesparende optie, om toch de kozijnen te krijgen die u wenst. Naast het veranderen van de uitstraling van uw kozijnen en uw pand, heeft de hoogwaardige folie ook een beschermende functie. Uw kozijnen zijn namelijk veel beter bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en uv-straling die normaliter uw kozijnen aantasten.

Laat Building Wrap uw kozijn beplakken met folie

Uw kozijn beplakken met folie is een specialistische klus. Dit moet goed gebeuren, ook als uw kozijn veel hoeken, randen of ornamenten heeft. Slecht beplakte kozijnen zullen namelijk afbreuk doen aan het kozijn zelf en aan de uitstraling van het gehele gebouw. Schakel daarom Building Wrap in om uw kozijnen te beplakken. Wij zijn hier zeer ervaren in en hebben een groot aanbod folies in allerlei kleuren. Met onze folies zorgen wij voor een extra bescherming van uw kozijnen en een nieuw uiterlijk voor uw gebouw.

Een aantal voorbeelden