Is een raamfolie voor uw bedrijf een optie?

Problemen in uw bedrijf die ogenschijnlijk alleen opgelost kunnen worden met grote renovaties, kunnen dikwijls ook met raamfolie worden opgelost. Denkt u bijvoorbeeld van het probleem van teveel zonlicht dat uw bedrijfspand binnenkomt. Dit is erg hinderlijk voor uw medewerkers en heeft gevolgen voor de werkprestatie. U hoeft geen dure zonwering aan te schaffen, met zonwerend raamfolie, kunt u het zonlicht al perfect tegenhouden. Wilt u het uiterlijk van uw bedrijfspand wijzigen? U hoeft hiervoor helemaal geen grote verbouwing voor uit te laten voeren. Met de juiste soort raamfolie voor uw bedrijf, krijgt uw pand al een heel andere uitstraling en dat voor een fractie van de kosten van een renovatie.

Met raamfolie voor bedrijven beschermt u de privacy

Een belangrijke reden om voor raamfolie voor bedrijven te kiezen, is om de privacy van uw medewerkers te beschermen. Stel dat uw pand aan de straatkant ligt. Voorbijgangers zullen zomaar naar binnen kunnen kijken en uw medewerkers aan het werk zien. Dit wordt vaak als onprettig ervaren en kan uw medewerkers afleiden. Nu hoeft u ook niet alle ramen geheel af te dekken, want raamfolie is in diverse soorten te verkrijgen. Zo is raamfolie altijd stijlvol en kan het juist iets aan uw bedrijfspand toevoegen. Ook raamfolie op maat is mogelijk, waarin u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo in laat aanbrengen.

Uw 3M blindeerfolie voor het raam van Building Wrap

Om welke reden u ook raamfolie wilt aanbrengen, het aanbrengen van de folie is een secure klus die u het beste door de vakkundige monteurs van Building Wrap kunt laten uitvoeren. Wij leveren kwaliteitswerk, zodat uw raamfolie altijd strak aangebracht wordt. Een bedrijfspand kan meerdere verdiepingen hebben, waardoor raamfolie ook op grote hoogte moet worden aangebracht. Daarom heeft u onze expertise nodig. Wij hebben alle middelen om raamfolie professioneel aan te brengen, ook als wij hiervoor de hoogte in moeten.

Een aantal voorbeelden