Raamfolie in een gebouw kan veel problemen voorkomen

De leef- of werksituatie kan in een gebouw flink te lijden hebben door verschillende omstandigheden. Denkt u bijvoorbeeld aan de hitte op warme zomerdagen. Misschien heeft u hier wel een airco voor geplaatst, maar dan heeft u een bijkomend nadeel van zeer hoge energiekosten. Het kan ook zijn dat mensen in het gebouw voortdurend last hebben van de zonnestralen. Vooral in werksituaties is dit erg hinderlijk en zelfs ongezond. Een teveel aan uv-straling is namelijk altijd ongezond voor het lichaam en het is lastig om nog iets op uw beeldscherm te zien wegens de schittering van de zon. Met raamfolie in uw gebouw kunt u veel problemen het hoofd bieden.

Raamfolie voor gebouwen om de uw privacy te beschermen

In grote steden kunnen gebouwen dicht op elkaar gebouwd zijn. Uw buren hebben misschien gemakkelijk zicht over wat er zich in uw gebouw afspeelt of u heeft veel ramen aan de straatkant, waardoor voorbijgangers voortdurend naar binnen gluren. Ongetwijfeld heeft u niets te verbergen, maar het spreekt voor zich dat u zich wel aangetast voelt in uw privacy. Maar u wilt natuurlijk niet met gordijnen of zonwering uw ramen bedekken, helemaal als dit niet eens nodig is. Hierdoor zult namelijk geen daglicht binnenkrijgen. Daarom is raamfolie voor gebouwen de ideale oplossing om inkijk te voorkomen. Afhankelijk van het type raamfolie, is het toch mogelijk om naar buiten te kijken en te profiteren van daglicht, maar niemand kan meer bij u naar binnen kijken.

Building Wrap plaats ook in uw gebouw raamfolie

Welk soort raamfolie u ook in uw gebouw wilt plaatsen, u vindt bij Building Wrap alle soorten die u maar wenst. Daarnaast zorgen wij altijd voor het vakkundige aanbrengen van de raamfolie. In uw gebouw raamfolie aanbrengen is altijd een verstandige keuze, vooral ook omdat u hiermee veel geld kunt besparen. Dit kan een besparing zijn op energiekosten, maar ook een besparing doordat u geen renovaties hoeft uit te voeren. Neemt u contact met ons op om na te gaan welk soort raamfolie het beste voor uw gebouw is.

Een aantal voorbeelden