Een aangenaam winkelklimaat met raamfolie voor uw winkel

Veel winkels hebben grote glaspartijen in de gevel. Dit kan aan de ene kant praktisch zijn, maar aan de andere kant ook hinderlijk. Praktisch is het, omdat uw ramen kunnen dienen als etalage. Hier kunt u uw producten uitstallen en zo meer klanten trekken. Het probleem is dan wel dat het zonlicht onbeperkt door uw ramen kan schijnen. Helemaal op hete dagen is dit niet aangenaam en zorgt voor een warme winkel. U zult de airco moeten aanzetten om het koel te houden, maar dit zorgt wel voor extra energiekosten. Heeft u gevoelige producten in uw winkel staan? Dan kan uv-licht ervoor zorgen dat de producten hierdoor aangetast worden en bijvoorbeeld verkleuren. Raamfolie voor uw winkel is dan geen overbodige luxe.

Blijf profiteren van daglicht met raamfolie voor winkels

De ramen van uw winkel volledig afdekken met zonnewering is meestal geen optie. Dit is namelijk niet uitnodigend voor uw klanten. Daarnaast heeft u daglicht nodig. Het is zelfs zo, dat daglicht het aankoopgedrag van uw klanten kan beïnvloeden. Ramen moeten dus zichtbaar blijven en nodigen uw klanten uit om binnen te komen. Juist dan kan raamfolie voor winkels uitkomst bieden. U biedt hiermee diverse problemen het hoofd. U kunt u winkel koel houden, u bespaart kosten, omdat u de airco niet of niet zoveel hoeft te gebruiken en uv-licht wordt tegengehouden. Tevens blijft u met raamfolie volop genieten van natuurlijk daglicht.

Laat raamfolie voor uw winkel aanbrengen door Building Wrap

Het laten aanbrengen van raamfolie voor uw winkel moet professioneel gebeuren. Dit heeft alles met de uitstraling van uw winkelpand te maken. Dit moet in orde zijn, want uw winkel is uw visitekaartje. Maak daarom gebruik van de diensten van Building Wrap. Wij kunnen de ramen van uw winkel zeer vakkundig van de door u gewenste raamfolie voorzien. Hierbij is het ook mogelijk om raamfolie te laten snijden met uw naam, logo of de openingstijden van de winkel.

Een aantal voorbeelden