Houd uw pand koel met 3M warmtewerende folie

Steeds vaker maken we in Nederland tijdens de zomer een hittegolf mee. Soms zelfs meerdere hittegolven. Warm weer kan prettig zijn, maar niet als u moet werken in een bloedhete werkomgeving. Dit komt de werksfeer en productiviteit niet echt ten goede. Een airco kan zeker wel een uitkomst bieden om het gebouw koel te houden, maar door een airco de gehele dag volop te laten draaien zal uw energierekening behoorlijk oplopen. Uw pand koel te houden kan al door een simpele methode toe te passen. Door het aanbrengen van 3M warmtewerende folie op de ramen, zult u een aangename en koele werkomgeving creëren.

Profiteer ook van de voordelen van 3M folie warmtewerend

Dat 3M folie warmtewerend is, zal u misschien niet verrassen. 3M heeft een naam hoog te houden en geldt als ´s werelds beste leverancier voor allerlei soorten folies. De warmtewerende folie van 3M zorgt ervoor dat zonnestralen en dus ook de hitte niet naar binnen kan komen. De binnentemperatuur zal veel aangenamer zijn om in te werken en u heeft geen last van hinderlijke schitteringen in uw beeldscherm. De warmtewerende folie zorgt er tevens voor dat u het vermogen van uw airco flink naar beneden kunt bijstellen. Dit levert u een ongekende energiebesparing op. 3M warmtewerende folie is daarom een zeer verstandige keuze.

U kunt warmtewerende folie van 3M door Building Wrap laten aanbrengen

Natuurlijk kunt u niet zelf uw gehele gebouw voorzien van warmtewerende folie. Dit vereist kennis van zaken en specialisten die weten hoe de folie aangebracht moet worden, ook op grote hoogte. Schakel daarom Building Wrap in. Wij zijn al 25 jaar ervaren in het aanbrengen van allerlei soorten folies. Vele gebouwen hebben wij in de afgelopen jaren al kunnen verkoelen met warmtewerende folie van 3M en ook voor uw pand is dit mogelijk. Als u 3M warmtewerende folie ook interessant voor uw gebouw vindt, neemt u dan contact met ons op voor een uitgebreide toelichting.

Een aantal voorbeelden