Geen last meer van de zon en een geïsoleerd gebouw met 3M zonwerende folie

Heeft u een bedrijfspand die zomers volop in het zonlicht staat? Dan zult u ongetwijfeld weten dat u dit veel geld kan kosten. U heeft weliswaar geen hoge kosten aan het verwarmen van uw gebouw, maar een airco is geen overbodige luxe om het enigszins koel te houden. Het gebruik van een airco is vele malen duurder dan uw pand in de winter warm te houden. Dit zijn kosten waar u op kunt besparen als u 3M zonwerende folie op de ramen van uw bedrijfspand laat aanbrengen. U gebruikt dan misschien nog steeds de airco, maar u kunt het vermogen veel lager zetten en hiermee is al een enorme energiebesparing te bereiken.

3M folie zonwerend is een zinvolle investering

U kunt met 3M folie zonwerend dus al veel geld besparen, doordat u energiezuiniger wordt. Maar ook praktisch heeft zonwerende 3M folie erg veel voordelen. Zo zullen u en uw medewerkers niet in hoge temperaturen hoeven te werken of voortdurend hinder ondervinden van de zon die uw pand in schijnt. Het is erg vervelend om de hele dag op een beeldscherm te kijken waarin u de schittering van de zon ziet. Medewerkers zullen hier vermoeid door raken en dit heeft invloed op de productiviteit. Bovendien blokkeert 3M zonwerende folie vrijwel alle uv-stralen. Dit is beter voor de gezondheid, want huidaandoeningen worden hiermee voorkomen. Tevens voorkomt de folie dat uw meubels door uv-stralen aangetast worden.

Laat zonwerende folie 3M door Building Wrap aanbrengen

Building Wrap is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten folies, waaronder ook zonwerende folie 3M. Door onze ruime ervaring en uitgebreide kennis, zijn wij in staat om uw gebouw volledig tegen de zon te beschermen met 3M zonwerende folie. U zult geen overlast ervaren wanneer wij de folie aanbrengen. Tevens is het aanbrengen van folie veel goedkoper dan zonwerende ramen aan te brengen. Aan 3M zonwerende folie zult u veel profijt hebben en uw investering weer snel terugverdienen door middel van een grote energiebesparing.

Een aantal voorbeelden