Zonwerende folie laten aanbrengen voor een koel gebouw

Baalt u er van dat u in de winter een hoge energierekening heeft, doordat u uw pand moet verwarmen? Als uw pand dusdanig is geplaatst dat u in de zomer veel zonlicht binnenkrijgt, dan zult u in de zomer waarschijnlijk een nog hogere energierekening hebben. Niet voor het verwarmen van uw pand, maar doordat de airconditioning tijdens warme dagen overuren draait. Wist u dat het gebruik van een airco in de zomer, tot wel viermaal zo duur kan zijn als het verwarmen van uw pand in de winter? Alle reden daarom om de warme zonnestralen tegen te houden. U kunt zonwerende folie laten aanbrengen, om zo uw pand aangenaam koel te houden.

Wat is het voordeel van zonwerende folie aanbrengen?

Het belangrijkste voordeel van zonwerende folie aanbrengen, is dat felle zonnestralen buiten uw gebouw worden gehouden. Dit creëert direct veel betere werkomstandigheden. Er wordt voorkomen dat medewerkers zuchten onder de hitte en hinder ondervinden van schittering op hun beeldschermen. Tevens houdt zonwerende folie schadelijke uv-stralen tegen en dit voorkomt huidklachten bij uw medewerkers. Daarnaast is zonwerende folie aanbrengen kostenverlagend. De airco hoeft niet meer op vol vermogen te draaien, zodat uw energierekening veel lager wordt en natuurlijk is dit ook veel beter voor het milieu. Het aanbrengen van zonwerende folie is betreffende de werkzaamheden veel minder ingrijpend en goedkoper dan andere maatregelen.

Aanbrengen van zonwerende folie door Building Wrap

Om optimaal te profiteren van zonwerende folie, is het belangrijk dat de folie vakkundig op de ramen en deuren wordt aangebracht. Schakel voor het aanbrengen van zonwerende folie daarom Building Wrap in. Wij hebben al 25 jaar ervaring in het aanbrengen van diverse soorten folies op gebouwen. Hiermee kunnen wij volledige gebouwen restylen of de werk- en leefsituatie verbeteren, zoals met zonwerende folie het geval is. Graag lichten wij u de mogelijkheden en voordelen uit van het plaatsen van zonwerende folie op uw gebouw.

Een aantal voorbeelden