Zonwerende platen

Bespaar energie en blijf koel met onze zonwerende lichtgewicht platen!

Zonwerende lichtgewicht platen met zuignappen

 • Zonwerende lichtgewicht platen met zuignappen voor buitenkant raam
 • Sterk en licht materiaal, zonwerend en eenvoudig aan te brengen!
 • Simpele en duurzame oplossing om de hitte in huis te bestrijden
 • Weerbestendig, dus geschikt voor buiten
 • Makkelijk te recyclen tot grondstof
 • Maximale formaat is 200 cm bij 285 cm
 • Levertijd, zo snel mogelijk
 • Bestel de platen altijd 1 cm kleiner dan de afmetingen van je raam. Op deze manier kan de warmte achter de plaat wegstromen! Platen worden geleverd op de doorgegeven maten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De kleur van de borden komt het meest overeen met RAL 9010.

Het is niet vereist, maar we adviseren om het raam schoon en vetvrij te maken. De zuignappen hebben van nature al een sterke kleefkracht, maar deze wordt verder verbeterd wanneer het raam schoon is.

Draai de 4 dopjes van de zuignappen op het bord los, verwijder de plaat van de zuignappen en haal vervolgens voorzichtig de zuignappen van het raam. Op deze manier voorkom je schade aan het bord.

De levertijd is zo snel mogelijk. Maar we streven naar 3 werkdagen. Als je bijvoorbeeld op dinsdag bestelt, ontvang je de platen op vrijdag.

We zijn niet verandwoordelijk voor eventuele storm,natuur of andere schades aan het product of door het product ontstaande schades

Plaats de platen altijd aan de buitenkant van het raam. Op deze manier kan de warmte ook weer vrijkomen van het bord door natuurlijke luchtstroming. Door de platen aan de buitenkant te bevestigen, houd je de warmte van de zon letterlijk en figuurlijk buiten de deur.

Ja, deze zonwerende platen zijn uitstekend geschikt voor Velux-ramen en dakramen.

Ja maar het is simpel: Zorg ervoor dat je het raam nauwkeurig opmeet en bestel de platen 1 cm kleiner dan de afmetingen van je raam. Op deze manier kan de warmte achter de plaat wegstromen.

Geen zorgen. Je kunt de platen eenvoudig bijsnijden met een scherp Stanley Mes. Let wel op dat het mes scherp is.

Helaas is het niet mogelijk te retourneren omdat deze op aanvraag op maat worden gemaakt.

Let daarom extra goed op uw metingen! 

Offerte


  Tijdelijk of permanent

  Met behulp van zuignappen hoef je niet te boren of te schroeven, waardoor je in een handomdraai zonwering kunt aanbrengen voor je ramen.

  Montage zonder overlast

  Met behulp van zuignappen hoef je niet te boren of te schroeven, waardoor je in een handomdraai zonwering kunt aanbrengen voor je ramen.

  Goedkoper dan iets nieuws

  Het ons op maat gemaakt zonnescherm haal je het beste uit je woning, zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit!

  Bespaar energie en blijf koel met onze zonwerende lichtgewicht platen!

  Laat de warmte buiten en creëer een heerlijk koele omgeving in jouw huis! Onze innovatieve zonwerende lichtgewicht platen met zuignappen bieden een eenvoudige en duurzame oplossing waar je naar op zoek bent.

  Geen gedoe meer met ingewikkelde installaties! Met slechts enkele eenvoudige stappen kun je jouw ramen opmeten, je bestelling online plaatsen en zo snel mogelijk genieten van een aangenaam koele omgeving.

  Onze zonwerende lichtgewicht platen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden niet alleen effectieve warmtewering, maar zijn tevens ultralicht, duurzaam en eenvoudig te bevestigen. Met de meegeleverde zuignappen kun je ze moeiteloos aan de buitenkant van je raam aanbrengen.

  Of je nu thuis aan het werk bent, ontspant of quality time doorbrengt met je dierbaren, onze zonwerende platen creëren een comfortabele omgeving zonder dat je afhankelijk bent van airconditioning. Je kunt genieten van lagere energiekosten en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleinen.