Geef uw interieur een nieuwe look met interieurfolie voor kantoor

Folie hoeft niet alleen te dienen voor de ramen, kozijnen of gevelplaten. U kunt ook in uw interieur volop gebruikmaken van interieurfolie. Het grote voordeel hiervan, is dat u uw interieur een volledig nieuwe look kunt geven en zonder dat u meubels, objecten of wanden hoeft te vervangen. Het is dus vooral ook een goedkope oplossing om uw interieur een andere uitstraling te geven. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl laten ontwerpen en u wilt uw huisstijl doorvoeren in het interieur van uw kantoor? Uw meubels zijn misschien nog goed en het is jammer om nieuwe meubels te kopen, enkel omdat de kleur anders moet zijn. Laat dan interieurfolie voor kantoor op uw meubels aanbrengen en u bereikt hetzelfde effect als dat u nieuwe meubels zou kopen.

Vele mogelijkheden met interieurfolie voor kantoren

De mogelijkheden van interieurfolie voor kantoren is ongekend groot. Vrijwel alles is te voorzien met folie. Heeft u een saaie wand? U hoeft deze wand niet te behangen of te schilderen, met folie heeft u veel meer mogelijkheden om er een spannende wand van te maken. Of die lelijke lift in de lobby die er altijd vrij saai uitziet? U kunt de lift met mooie, vrolijke of stijlvolle kleuren bekleden. Wilt u de beleving van uw kantoorruimte veranderen? Van bijvoorbeeld een klassiek kantoorgebouw naar een blingbling kantoor met veel goud en zilver? Dit is allemaal mogelijk met folie. Naast een keuze uit diverse kleuren folie, kunt u ook kiezen uit verschillende soorten structuren, zoals hout, metaal, beton, zand of stof. U kunt het eigenlijk niet zo gek bedenken of het is mogelijk met interieurfolie.

Building Wrap brengt ook uw interieur folie voor kantoor aan

Building Wrap is niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten folie aan de buitenzijde van uw kantoor. Ook uw interieur kunnen wij voor u van folie voorzien en waar u maar wilt. Heeft u zelf ideeën voor een ontwerp op interieur folie voor uw kantoor? Denk aan een mooie afbeelding of foto die op uw meubels of wanden wilt projecteren? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van interieur folie voor uw kantoor.

Een aantal voorbeelden