Isolerende raamfolie – Alpha Makelaardij Gouda

Bij Alpha Makelaardij in Gouda hebben wij isolerende raamfolie aangebracht op alle etageruiten van het historische pand aan de Hoge Gouwe 17. Doordat alle ruiten van enkel glas waren ontstond er koudeval. Met name in de winterperiode was het zo koud bij het raam dat niemand daar wilde werken. Ook was er sprake van veel warmteverlies door het glas.

Onze gecertificeerde monteurs hebben ruim 20 m² isolerende raamfolie aan de binnenzijde van de ramen aangebracht. Deze 3M Thinsulate CC75 is een kraakheldere raamfolie die het warmteverlies door het glas reduceert met maar liefst 40%. Dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten en het neemt de koudeval bij de ramen weg.

Een bijkomstig voordeel van de 3M Thinsulate CC75 isolerende raamfolie is dat deze ook een 99,9% UV-block bevat, waardoor de meubels en het interieur niet meer verkleuren. Bovendien werkt deze raamfolie ook nog eens inbraak vertragend.

Review

Het werkt echt !

Dit jaar hebben we voor het eerst niet van die steenkoude straling vanaf onze enorme etalageruiten gehad, doordat we een half jaar geleden de folie door jullie hebben laten aanbrengen.
Het comfort in het kantoor is daardoor zoveel verbeterd !  Het is een prachtig product en helemaal onzichtbaar aangebracht. ?

Mirna Bredt,  eigenaar van Alpha Makelaardij te Gouda