Zonwerende raamfolie – Mooi Leven Huis Bennekom

Bij het nieuwe zorgcomplex Mooi Leven Huis in Bennekom hebben wij zonwerende raamfolie 3M Prestige 70 Exterieur aangebracht op de ramen van de voorgevel. Hier kwam ’s ochtends door het zonlicht te veel warmte binnen waardoor de temperatuur binnen onaangenaam hoog opliep. Aangezien dit zorgcomplex niet is voorzien van een airco- of ventilatiesysteem bleef de warmte ook de hele dag hangen.

Er is hier gekozen voor de 3M Prestige 70 Exterieur, omdat deze innovatieve zon- en warmtewerende raamfolie geen metaaldeeltjes meer bevat en daardoor niet meer gevoelig is voor corrosie. Dit maakt de 3M Prestige de meest duurzame zonwerende raamfolie die nu op de markt is. 3M geeft dan ook niet voor niets 10 jaar uitgebreide garantie op dit product. Bijkomend voordeel is dat deze folie een 99,9 % UV-block heeft, waardoor meubels en interieur niet meer verkleuren.

De 3M Prestige zonwerende raamfolie is met behulp van een hoogwerker aan de buitenzijde op de ramen aangebracht door onze 3M en VCA gecertificeerde monteurs.

Opdrachtgevers: Philadelphia Zorggroep en Stichting Mooi Leven Huis Ede

Review:
” Building Wrap heeft keurig netjes en snel gewerkt. Ook hebben wij zeker al een verschil gemerkt in de temperatuur op warme dagen.”

Voorzitter Mooi Leven Huis