Zonwerende raamfolie – De Hanepraij

In opdracht van De Vries en Verburg hebben wij op de ramen van het zorgcentrum De Hanepraij in Gouda zonwerende raamfolie 3M Prestige 70 ext. aangebracht. Op warme dagen liepen de temperaturen binnen hoog op. Na het aanbrengen van de raamfolie is het voor de bewoners en medewerkers van De Hanepraij een stuk aangenamer geworden.

Review:
” Voor onze opdrachtgever hebben we 3M zonwerende raamfolie toegepast. De vraag vloeide voort uit extreme warmte klachten in diverse kantoor- en bijeenkomstruimten. Buitenzonwering was esthetisch niet wenselijk en op sommige plekken ook technisch niet uitvoerbaar. In eerste instantie hadden we geen ervaring met zonwerende raamfolies.

De presentatie van Building Wrap Folie Techniek met de 3M Experience Box heeft ons ervan overtuigd om een proefopstelling te maken voor diverse ruimtes bij De Hanepraij en het resultaat mag er wezen. Het verschil met de 3M Prestige – zonwerende raamfolie was binnen duidelijk merkbaar en men was er zeer over te spreken.

We zijn zeer positief over het product ! Zeker omdat er ook geen ijzerdeeltjes in de folie zitten, die een stoorzender kunnen zijn voor stralingen als WiFi en mobiele telefonie. De intentie is om bij meer locaties / projecten deze 3M raamfolie toe te passen. ”

Henri Benjamins
Contractbeheerder bij De Vries en Verburg Bouw BV